PlayStation 3 kauppoihin marraskuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittitietojen mukaan uuden sukupolven pelikonsoli PlayStation 3 saadaan myyntiin marraskuussa. Noin 600 euron arvoinen pelikone lanseerattiin julkisesti eilen Los Angelesissa järjestetyssä E3-pelitapahtumassa.

Konsolin täysversiossa on mukana 60 gigatavun kiintolevy, langaton nettiyhteys, muistikortinlukija ja HDTV-liitäntä. Konsolin langattomaan ohjaimeen ei tule tärinäominaisuutta. Konsolista tulee myyntiin myös riisuttu versio, joka on noin sata euroa halvempi. Samalla kiintolevyn koko putoaa 20 gigatavuun.

Xbox 360 ja Playstation 3 -pelikonsoleille Grand Theft Auto -sarjan seuraava osa, GTA IV, julkaistaan alustavien tietojen mukaan 19. lokakuuta 2007. Tuoreimmat GTA-pelit on julkaistu ensin Sonyn konsoleille. Peliin tullaan jakamaan lisämateriaalia Xbox Liven kautta.