Ritari Ässä -sarjasta tehdään elokuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarinen jenkkisarja Ritari Ässä tullaan näkemään lähiaikoina myös valkokankaalla, kun Hollywood-tuottajat ovat antaneet vihreää valoa suosikkisarjan elokuvaversiolle.

Tuotantoyhtiön mukaan Michael Knightin ja K.I.T.T. -auton seikkailuista kertova elokuva tulee pysymään hyvin lähellä alkuperäisen sarjan tunnelmaa, eikä tule sortumaan muiden televisiosarjoista tehtyjen elokuvien ongelmiin.

– Monet haluaisivat elokuvasta koomisen version sarjasta, mutta olen aina ollut sitä mieltä, että se turmelisi Ritari Ässän maineen. Sarjassa on aina ollut huumoria, mutta elokuvan huumori on ehkä hieman hirtehisempää, sarjan tuottaja Glen A. Larson kertoo.

Leffan kuvaukset alkavat ensi vuonna. Vielä ei ole kerrottu tullaanko alkuperäinen Michael Knight, eli näyttelijä David Hasselhoff, näkemään elokuvassa esimerkiksi cameo-roolissa. Myös K.I.T.T. auton äänenä aiemmin kuullun William Danielsin mukanaolosta ei ole vielä tietoa.

Ritari Ässä -sarja teki David Hasselfhoffista maailmanlaajuisen tähden, joka kiersi ympäri maailmaa markkinoimassa sarjaansa. Hasselhoff vieraili tuolloin myös Suomessa.