Avril Lavignen leffaura nousussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen teinirokkari Avril Lavigne on saamassa yhä vahvemmin jalansijaa myös elokuvamaailmassa. Näyttelijän urasta haaveillut tähti on nyt kiinnitetty The Flock -nimiseen elokuvaan, jossa hän näyttelee lapsuuden sankarinsa Richard Geren kanssa.

Avril on kertonut useaan otteeseen haaveilevansa urasta valkokankaalla huolimatta hänen musiikkinsa menestyksestä maailman hittilistoilla. Ensimmäisen kosketuksensa elokuvamaailmaan hän sai näytellessään ääniroolin Over The Hedge -animaatiossa.

Mikään läpimurto hänen uusin kiinnityksensä ei vielä ole, sillä Avril nähdään alustavien tietojen mukaan vain yhdessä The Flock -elokuvan kohtauksessa. Se on kuitenkin tärkeä askel kohti suurempia rooleja.

– Minulla on elokuvassa yksi kohtaus. Olen siinä yhdessä Claire Danesin ja Richard Geren kanssa. Gere oli, niinkuin, tosi cool. Kohtausten välillä hän antoi minule neuvoja, Avril kertoi Music Televisionin haastattelussa.