Neljä Ruusua : Soudat – huopaat

Singlet · Stara.fi

Neljä Ruusua julkaisee syksyllä ensimmäisen albuminsa pariin vuoteen. Albumilta lohkaistaan nyt kesäsingleksi kappale Soudat – huopaat, joka julkaistaan 7. kesäkuuta vain digitaalisessa muodossa.

Kappale on alusta saakka räväkkä rockraita ja soundit ovat perinteistä Neljää Ruusua. Toisaalta kappaleeseen olisi voinut toivoa jonkinlaista lievää soundin kehittymistä esimerkiksi edelliseen levyyn verrattuna. Loppuosan skittasoolo ja fiilistelyt toimivat kiitettävästi ja energiaa riittää.

Kertosäkeen melodia on ruusumaiseen tapaan tarttuva ja Ilkka Alangon laulu yhä yksi maamme karismaattisimmista äänistä. Biisin koukku ei kuitenkaan tarttunut ainakaan muutaman kuuntelukerran jälkeen, jos kappaleesta sellainen löytyy.

Soudat – huopaat on yhtyeen aikaisemman materiaalin valossa keskitasoa.

Pisteet 3/5