Tom Cruise käyttää korkokenkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanhat, mutta sitkeät huhupuheet Tom Cruisen käyttämistä korkokengistä ovat saaneet taas tuulta alleen. Komea, mutta ei kovin pitkä tähti käyttää tuoreiden tietojen mukaan korkokenkiä, jotta ei näyttäisi lyhyemmältä kuin kihlattunsa Katie Holmes.

Tuoreet huhut perustuvat pariskunnasta otettuihin valokuviin. Suhteensa alkuvaiheessa Katie oli selvästi Cruisea pidempi, mutta tuoreissa kuvissa pituusero on kaventunut selvästi. Yhtenä selityksenä pituuden lisääntymiseen on väläytelty Tompan kengissä mahdollisesti olevia korkoja.

Jopa tähtien itsensä aiemmin julkistamien tietojen mukaan Katie on selvästi kihlattuaan pidempi. Myös viime vuonna Roomassa otetuissa kuvissa pituusero on selvästi huomattavissa. Viime viikolla heidät ikuistettiin Mission Impossible 3 -elokuvan ensi-illassa ja he olivat yllättäen täsmälleen yhtä pitkiä.

Lisäksi Katiella oli jalassaan Roger Viviersin kengät, joissa oli noin kymmenen sentin korot, joten pituuseron olisi pitänyt olla todella suuri.

Tom Cruisen tiedottaja Paul Bloch on kiistänyt korkokenkien käytön ja ilmoittanut tähdellä olleen jalassaan aivan tavalliset kengät. Cruisella oli ensi-illassa housuissaan pitkät lahkeet, joten mahdollisten korkojen korkeutta oli vaikea havainnoida.

Tom Cruisen edellinen vaimo, näyttelijä Nicole Kidman, vitsaili pariskunnan eron jälkeen Lettermanin keskusteluohjelmassa voivansa taas käyttää korkokenkiä. Ilmeisesti myös Tomppa on päättänyt ottaa korot käyttöön.