Angelinalta ja Bradilta oma mallisto

Viihdeuutiset · Stara.fi

Angelina Jolie ja Brad Pitt aikovat lanseerata ensi syksynä oman malliston. Kyse ei kuitenkaan ole vaatteista saati kosmetiikasta, vaan Afrikkalaisista käsityötuotteista.

Pariskunta tekee yhteistyötä Namibialaisten käsityöläisten kanssa kokoamalla näiden tekemistä tuotteista kokonaisen malliston. Kokoelmaan kuuluu muun muassa mattoja ja keramiikkaa sekä muita kodin esineitä.

Bradin ja Angelinan uusimmassa hankkeessa yhdistyvät molempien intohimot. Brad on kiinnostunut muotoilusta ja Angelina hyväntekeväisyydestä.

Mallisto tuodaan markkinoille syyskuussa Pariisissa pidettävillä messuilla, eikä sen ideana ole suinkaan rahastus, vaan hyväntekeväisyys. Kaikki myynnistä saadut tuotot lahjoitetaan nimittäin Namibialaiselle kylälle.