Infernal : Ten Miles

Singlet · Stara.fi

Tanskalainen Infernal on noussut parissa vuodessa Euroopan menestyksekkäimpien danceyhtyeiden joukkoon puurrettuaan ensin vuosikausia b-yhtyeiden loppumattomassa suossa. Nyt yhtyeen From Paris To Berlin -albumi julkaistaan myös kansainvälisesti ja tuplalevylle on remiksien lisäksi työstetty mukaan myös kokonaan uusia viisuja.

Uusista kappaleista julkaistaan ensimmäisenä Ten Miles, joka edustaa Infernalin uutta kevyempää pop-tyyliä. Dancen sijaan kappale liikkuu kevyen r&b:n ja tanssimusiikin välimaastossa. Kappale kolahtaa jo ensikuulemalta ja varsinkin sen monotoninen biitti ja todella tarttuva pianomelodia jäävät päähän soimaan kuin purkka tukkaan. Selvää hittikamaa ja erittäin onnistunut tyylilajin laajennus.

Linan vokaalit ovat eteerisen haikean kuuloisia. Tämä biisi tulee kolahtamaan takuulla myös eurooppalaisilla radioasemilla, jos jättihitti From Paris To Berlin ei lähde soimaan.

Pisteet 4/5

Lue Infernalin haastattelu tästä!