Da Vinci Koodi -kirjoittaja kauhuissaan mediasirkuksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pian valkokankaalla maailmanlaajuisen ensi-iltansa saavan Da Vinci Koodi -tarinan kirjoittaja Dan Brown on kauhuissaan hänen ja menestyksekkään kirjansa ympärillä pyörivästä mediasirkuksesta. Hän on kertonut ihmettelevänsä, miten ”oikeat julkkikset” pärjäävät julkisuutensa kanssa.

41-vuotias Brown ilmoittaa olevansa vain nörtti, joka asuu mieluiten rauhassa ilman kontaktia yleisöön.

– Olen vain mies, joka kirjoitti kirjan ja silti aiheutuu aikamoinen sirkus, kun liikun julkisilla paikoilla. Minulla ei ole aavistustakaan kuinka oikeat julkkikset tulevat toimeen julkisuutensa kanssa, Brown ihmettelee.

Samaan aikaan on selvinnyt, että elokuvassa näyttelevä Paul Bettany on jättänyt katolilaisuuden ja siirtynyt ateistiksi. Hän näyttelee elokuvassa Opus Dein jäsentä.

– Minut kasvatettiin katolilaisuuteen ja kasvoin kolmevuotiaasta saakka nunnien kanssa, mutta se on ohi ja olen nyt ateisti. Minusta usko on meille tärkeä asia, mutta en voi enää uskoa siihen. Se oli täysin henkilökohtainen valintani.