Mission Impossible 3 kiellettiin Kiinassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tom Cruisen tähdittämää toista Mission Impossible -jatko-osaa ei ole hyväksytty esitettäväksi Kiinassa, koska maan hallitus pelkää elokuvan sisältävän kansakunnalleen vahingollisia kohtauksia.

Kiinan valtiollinen radio-, elokuva- ja televisioministeriö (SARFT) ole hyväksynyt elokuvaa esitettäväksi manner-Kiinassa, koska elokuvan Shanghaissa näytetään ulkona kuivumassa olevia alusvaatteita. Suurimpana syynä vitkutteluun pidetään kuitenkin sitä, että Shanghai ja Xitang esitetään elokuvassa muutenkin huonossa valossa.

– Shanghain kohtauksissa lähes kaikilla katoilla on ryysyisiä alusvaatteita kuivumassa bambukeppien päässä, The Beijing Times kirjoittaa. Lehden mukaan monien elokuvan nähneiden mukaan kyseinen kohtaus on asiaton ja Shanghain kyseinen osa esitetään ”terroristien asevarastona”.

– Kiinalaisilla katsojilla olisi vaikea hyväksyä ulkomaisten rikollisten taistelevan julkisesti Shanghaissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat