24-sarja nähtävissä MySpacessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiokanava Fox julkisti alkuviikosta tiedon, jonka mukaan se alkaa julkaista suosittua 24-televisiosarjaa internetin MySpace -palvelussa. Sekä Fox että MySpace ovat Rupert Murdochin mediaimperiumin osia, joten yhteistyötä näiden medioiden välillä oli odotettavissa.

Ensin palvelussa julkaistaan ilmaiseksi 24-sarjan pilotti ja viidennen tuotantokauden ensimmäinen jakso. Muita jaksoja nähdäkseen katsoja joutuu kaivamaan kuvettaan, sillä jakson hinta tulee olemaan yhtiön mukaan 1,99 dollaria jaksolta. Ohjelmien katselua varten tulee rekisteröityä palveluun. Tällä hetkellä MySpacella on noin 75 miljoonaa käyttäjää.

Fox ja MySpace tekevät palvelunsa suhteen yhteistyötä maailmanlaajuisen hampurilaisketjun kanssa. Jatkossa palvelun kautta nähdään mahdollisesti myös American Idol ja Prison Break -sarjoja. Fox jakelee sarjojaan jatkossa myös iTunesin kautta.

Samaan aikaan Yhdysvalloissa huhutaan, että ABC-kanava muuttaisi nyt netissä ilmaiseksi nähtävät Lost, Täydelliset naiset ja Alias sarjansa tulevaisuudessa maksulliseksi.