Britney Spears asetti lapsensa jälleen vaaraan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toistamiseen raskaana oleva poptähti Britney Spears tarvitsee ilmeisesti jonkun kokeneemman äidin opastusta lapsenhoidossa. Aiemmin hän kuljetti autoa lapsi sylissään ja nyt hän on kuohuttanut kuljettamalla Sean Preston -poikaansa avoautossa turvaistuin väärin päin asennettuna.

Edellisen kerran Britneyn ajoa kommentoitiin Yhdysvalloissa ministeritasolla saakka, eikä uusi kömmähdys jää kauas siitä.

Kahdeksan kuukauden ikäinen Sean Preston nukkuu paparazzin ilmasta nappaamassa kuvassa Britneyn Mini Cooperin takapenkillä turvaistuimessa, joka on asennettu kasvot menosuuntaan päin. Kalifornian tieliikennelain mukaan turvaistuimen tulee olla asennettuna selkä menosuuntaan päin vähintään siihen saakka, kun lapsi täyttää vuoden.

Britney on viranomaisten mukaan rikkonut mahdollisesti lakia, mutta hän ei tule saamaan teostaan rangaistusta, koska paparazzin nappaama kuva ei riitä näytöksi.