Marie Serneholt: Poliisisaattue Etelä-Amerikassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsin tämän hetken kuumin uusi poptähti on 22-vuotias Marie Serneholt, joka kävi viime viikonloppuna esiintymässä Tampereella. Kaunottaren lähihistoriasta löytyy viihdealan kokemusta, jollaisesta useimmat vanhemmat tähdet voivat vain haaveilla.

Marie aloitti pop-uransa A-Teens -yhtyeen riveissä ja aloitti maailman kiertämisen jo 15-vuotiaana. Yhtyeen levyjä on myyty jo noin viisi miljoonaa kappaletta. Hän ei kuitenkaan ollut mielestään lainkaan liian nuori työskentelemään raadollisessa musiikkibisneksessä. Jotkut kokemukset olivat kuitenkin unohtamattomia.

– Britney Spearsin ja ´N Syncin kanssa tehdyt kiertueet ja keikat uskomattoman suurilla keikkapaikoilla olivat upeita. Etelä-Amerikassa meillä oli poliisisaattue minne tahansa menimme ja hotellihuoneemme oven edessä oli aseistettuja vartijoita. Fanimme viettivät neljä päivää hotellin ulkopuolella. Se oli ihan hullua, Marie kertoi Stara.fi:n haastattelussa.

Lue Marie Serneholtin koko haastattelu tai kuuntele se podcastissa! Haastattelun voit lukea myös Stara-lehdessä, joka ilmestyy toukokuun lopussa. Tilaa omasi tästä!