Vedonlyönti: Lordilta kaikkien aikojen suomalainen viisusijoitus!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Torstaina käytävä Euroviisujen semifinaali on kuumentanut Euroviisuaktiivien lisäksi myös internetin vedonlyöntitoimistot. Niiden mukaan Suomi tulee saamaan todennäköisesti kaikkien aikojen parhaan sijoituksensa kisassa.

Tähän saakka Suomen kaikkien aikojen paras sijoitus on Marion Rungin Tom Tom Tom -kappaleen kuudes sija vuodelta 1973.

Lordin näyttävä esitys ja menestys esiraadeissa on huomioitu kansainvälisessä mediassa niin laajasti, että Lordin puolesta on lyöty vetoa ympäri maailmaa. Centrebet.comin tämän hetken listan mukaan Suomen edustaja sijoittuisi upeasti neljänneksi ja SportingOdds.comin mukaan viidenneksi. Molemmat tulokset rikkoisivat 33 vuotta vanhan ennätyksen.

Skybet.comin ja useita vedonlyöntitoimistojan luotaavan Bestbetting.comin mukaan Lordi pääsee finaaliin ja sijoittuu siellä vasta kuudenneksi, joka yltäisi Marionin kanssa samaan sijaan. Betdirect.net sijoittaa Lordin vasta yhdeksänneksi.

Voittajaksi Centrebet.com ja Skybet.com veikkaavat yksimielisesti Ruotsia, mutta muut Kreikkaa. Useimmissa arvioissa Suomen edelle kiilaavat myös Bosnia ja Hertzegovina, Belgia, Kreikka ja Venäjä. Huonoin kerroin on yleisesti Portugalilla, Albanialla ja Bulgarialla.