Britney Spears oli pudottaa lapsensa pää edellä katuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äidin velvollisuuksien laiminlyönneistä ja huolimattomuudesta lastaan kohtaan viime aikoina tapetilla ollut Britney Spears on aiheuttanut jälleen harmaita hiuksia turvamiehilleen.

Britney oli eilen käymässä New Yorkissa kahdeksan kuukauden ikäisen Sean Preston poikansa kanssa. Hotellista poistuessaan huolimattomasti poikaansa kantanut tähti kompastui ja oli pudottaa poikansa pää edellä asfalttiin.

Tilanteen nopeasti huomannut turvamies ehti viime hetkellä apuun ja tarttui putoamassa olleeseen lapseen. Pojan putoaminen oli jo niin lähellä, että Sean Preston pudotti hattunsa katuun. Britney kannatteli poikaansa vain yhdellä kädellä, koska toisessa kädessä oli juomakuppi.

Mikäli turvamies ei olisi ehtinyt hätiin, olisi esikoiselle voinut käydä vähintään yhtä kehnosti, kuin taannoin kotonaan sattuneessa onnettomuudessa. Silloin Sean Preston putosi tuolilta pää edellä lattiaan ja sai päähänsä kallonmurtuman ja verihyytymän.

Katso kuvat tapahtumasta!