David Beckham järjestää jättimäiset julkkisjuhlat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapalloilija David Beckham debytoi tänä iltana tiskijukkana järjestämissään suurissa julkkisbileissä, joissa lämmitellään jalkapallon MM-kisoja varten. Beckinghamin palatsin pihamaalla järjestettävä juhla kerää paikalle suuren määrän julkkiksia ja urheilutähtiä.

Juhlan on veikattu olevan yksi vuoden suurimmista julkkistapahtumista Britanniassa. Juhlayleisöä viihdyttää alkuillasta taikuri David Blaine, joka vietti äskettäin viikon vesipallossa. Sen jälkeen ohjelmassa on maineikkaan Gordon Ramsayn loihtima illallinen, jonka jälkeen vuorossa on hyväntekeväisyyshuutokauppa. Kaupattavana on esimerkiksi Gordon Ramsayn illallinen kymmenelle.

Artistivieraissakaan ei ole säästelty, sillä lavalle nousevat ainakin Robbie Williams ja James Brown. Musiikkipuolella illan päättää BBC Radio 1:ltä tuttu Dj Spoony yhdessä illan isännän, Dj David Beckhamin, kanssa.

Paikalle on tulossa esimerkiksi suurin osa Englannin jalkapallomaajoukkueesta ja Davidin joukkuetovereita Madridista. Juhlakansan joukossa ovat muiden muassa Ronaldo, Zinedine Zidane, Roberto Carlos ja Ronaldhino. Julkkiksista mukana ovat Sienna Miller, Jude Law, Sarah Ferguson ja kuninkaallinen Prinsessa Beatrice.