Eddie Murphy jälleen tuplarooliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Eddie Murphy on kiinnitetty elokuvaan, jossa hän tulee näyttelemään tuplaroolin. Hänet nähdään Norbit -nimisessä elokuvassa sekä miehen että vaimon rooleissa.

Murphy joutuu kahden roolinsa takia viettämään kuvauspäivinä useita tunteja maskeerattavana, mutta hän on toki kokenut pahempaakin. Vuonna 1996 ensi-iltansa saaneessa Pähkähullu Professori -elokuvassa Murphy näytteli peräti seitsemää roolia.

– Se on hullua. Eddie näyttelee miestä, joka on naimisissa maailman hirveimmän naisen kanssa. Lisäksi hän näyttelee itse molemmat roolit, mikä on aivan mieletöntä, näyttelijä Terry Crews kertoi MusicTV:lle.

Brian Robbinsin ohjaamassa leffassa Murphyn mieshahmo elää dominoivan vaimon otteessa. Mies kiinnostuu seksikkäästä naisesta ja vaimo on tästä luonnollisesti raivoissaan. Elokuvan maskeerauksesta vastaa kuusinkertainen Oscar-voittaja Rick Baker.

Norbit-elokuva saa ensi-iltansa vuonna 2007.