Fergie kiinnitettiin Tarantinon elokuvaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Black Eyed Peas -yhtyeen vokalisti Stacy ”Fergie” Ferguson on nousemassa kovaa vauhtia varteenotettavaksi näyttelijäksi. Hänellä on tähän mennessä takanaan jo aikamoinen määrä rooleja televisiosarjoissa ja parissa elokuvassa, mutta ratkaiseva läpimurto puuttuu.

Tuo läpimurto voi olla Quentin Tarantinon ohjaama Grind House, johon Tarantino ja Robert Rodriguez ovat kiinnittäneet myös Fergien. Tarantino on suuri Fergie-fani, ja hän toivookin popparin tuovan jännityselokuvaan hieman seksuaalista jännitettä.

Elokuvassa nähdään myös Rose McGowan, Josh Brolin, Marley Shelton ja Michael Biehn.

Fergie nähdään seuraavan kerran valkokankaalla 28. kesäkuuta ensi-iltansa saavassa Poseidon -elokuvassa. Aiemmin hän on näytellyt myös elokuvassa Be Cool.