Islannin Silvia Night sekosi Euroviisuissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Islannin Euroviisuedustajat tulivat tunnetuksi sekoiluistaan Ateenassa jo ennen torstaista semifinaalia. Kisan tuoksinnassa ryhmän tanssija potki esimerkiksi Ruotsin Carola Häggvistin pukuhuoneen oven hajalle.

Aiemmin viikolla Silvia nimitteli Liettuan television suorassa lähetyksessä Hollannin edustajia lutkiksi ja huoriksi. Asian otti lehdistötilaisuudessa puheeksi eräs naistoimittaja.

– Se on jokin väärinkäsitys. En sanoisi noin ystävistäni. Vannon sen Islannin kansan kautta, Silvia Night puolusteli ja vaati samalla turvamiehiä heittämään asiasta kysyneen toimittajan ulos. Pian rimpuileva naistoimittaja kannettiin pihalla lehdistötilaisuudesta.

Finalistien selvittyä Silvia Night menetti lopulta täysin kontrollinsa ja sai raivokohtauksen. Hän käytti äärimmäisen rietasta kieltä ja haukkui pystyy useamman maan viisuedustajat. Varsinkin Suomen Lordi ja Ruotsin Carola saivat kuulla kunniansa.

– Te äänestätte jotain rumia ihmisiä jostain Suomesta, joilla ei ole edes oikeita meikkiartisteja! En ole lutka Hollannista tai ruma v***n narttu Ruotsista! Haistakaa v***u!, Silvia huusi toimittajille.

– Joku on levittänyt minusta valheita ja luulen että se olet sinä ja sinun televisiokanavasi. Vihaan sinua!, Silvia lateli osoittaen satunnaisesti valitsemaansa naistoimittajaa.

Toimittajien läsnäollessa tupakkaa vaatinut Silvia lyö tanssijaansa kasvoihin. Seuraavaksi hän purskahti itkuun, kun häneltä tiedusteltiin syytä miksi häntä ei saanut enempää ääniä. Silvia sekoili tosin pahasti jo harjoituksissa, jossa hän haistatteli läsnäolijoille ja haukkui näitä amatööreiksi.

– Soita se kappale!, hän komensi viisuista vastaavia teknikkoja.

Kun teknikot pyysivät Silviaa käyttämään ystävällisempää kieltä, tämä otti käyttöönsä sanavarastonsa viljellyimmät fraasit.

– Haista v***u! Soita se v***n kappale!, Silvia komensi teknikkoja paikalla olleiden ihmetellessä moista käytöstä.

Silvia Night on Islannin televisiosta tuttu ja kotimaassaan suosittu kuvitteellinen hahmo, jonka rooliin kuuluu huono käytös ja rivo kieli. Mikään rooli ei anna kuitenkaan oikeutta tällaiseen käytökseen Euroviisuissa tai muutenkaan julkisesti.

Silvian roolia esittää Ágústa Eva Erlendsdóttir, mutta viisupaine osoittautui ilmeisesti niin suureksi, että rooli karkasi niin sanotusti lapasesta. Hän uhkasi myös tehdä itsemurhan hyppäämällä sillalta, mutta tuo tempaus osoittautui nopeasti vain näyttelemiseksi. Oli päällä rooli tai ei, tuollaista käytöstä ei tulla varmasti suvaitsemaan jatkossa.

Katso sekoilusta kuvattu video!Lisää videomateriaalia löytyy tästä.

Ateenasta tihkuneiden tietojen mukaan myös Armenian viisuedustaja toivotti lentokentällä Lordin alimpaan helvettiin.