Audrey Tautou: En ole kaunis!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perjantaina ensi-iltansa saanut Da Vinci Koodi -elokuvan naispääosassa nähtävä Audrey Tautou on kertonut, ettei pidä itseään kauniina naisena. Tom Hanksin kanssa leffaa tähdittävän ranskalaisnäyttelijän mielestä hänen jalkansa ovat kuin ”kaksi tikkua”.

– Olen laiha ja se on jotain mitä minä olen vihannut ja mistä minulla on ollut pakkomielle. En ole mielestäni ruma, mutta adjektiivi kaunis ei sovi minulle. Olen ennemminkin söpö, Tautou kertoi Sunday Mirrorille.

– Minulle kauniit naiset ovat sellaisia, jotka suorastaan hehkuvat. Sellaisen naisen nähdessään miettii ensimmäisenä että: ”Vau, hän on uskomaton!” Se on yksinkertaisesti jotain mitä minä en ole.

Da Vinci Koodi on saanut kriitikoilta nihkeän vastaanoton, mutta yleisö on silti ottanut elokuvan hyvin vastaan ja näytökset olivat avausviikonloppuna lähes loppuunmyytyjä.