Tom Cruise kielsi lapsiltaan television ja pelit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Tom Cruise on kieltänyt vanhimmilta lapsiltaan television katselun ja tietokonepelit. 13-vuotias Isabella ja 11-vuotias Connor joutuvat tulemaan toimeen ilman näitä viihdykkeitä. Cruise haluaa, että he käyttävät televisiolta ja peleistä säästyneen ajan kotitöiden tekemiseen ja ulkoiluun.

– Lapsilla ei ole lainkaan tietokonepelejä eikä varsinkaan televisiota. He voivat kuunnella musiikkia ja lukea minkä kirjan tahansa. Lisäksi he voivat valita myös elokuvan, jonka katsomme viikonloppuna, Cruise kertoi Evening Echon mukaan.

– Heillä on kotona myös työvuorot, koska haluan heidän oppivan myös työnteon tärkeyden. Minä olin jo kahdeksanvuotiaana töissä jakamassa sanomalehtiä, joten hekin saavat tehdä kotitöitä.

Tom Cruisen tähdittämä Mission Impossible 3 ei ole kyennyt lunastamaan korkealle asetettuja odotuksia, vaikka onkin kerännyt jo kohtuullisen määrän tuloja. Da Vinci Koodin ensi-illan läheisyys on vaikuttanut myös MI3-elokuvan yleisömääriin.