Da Vinci Koodi -elokuva saa jatkoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin leffapomot ovat niin innoissaan Da Vinci Koodin ennätysmäisestä menestyksestä avausviikonloppunaan, että elokuvalle suunnitellaan jo jatkoa toisesta Dan Brownin kirjasta.

Kriitikkojen huonoista arvosteluista huolimatta elokuva nousi kaikkien aikojen toiseksi parhaaksi avaajaksi elokuvamarkkinoilla tuoden kassaan maailmalla huimat 224 miljoonaa dollaria. Vain Star Wars III : Sithin Kosto on pystynyt parempaan avaukseen.

Sony Pictures Entertainment -leffafirman varapuheenjohtaja Jeff Blake on paljastanut, että studio suunnittelee seuraavaksi elokuvaksi Dan Brownin Enkelit ja Demonit -kirjaa. Se kertoo salaisesta Illuminati-järjestöstä, Vatikaanista ja maailman energialähteistä.

– Olemme erittäin kiinnostuneita tekemään Enkelit ja Demonit -tarinasta elokuvan. Siinä voi olla seuraava projektimme. Toivomme, että suhteemme Dan Browniin tulee olemaan pitkä, Blake kertoi medialle.