Kate Moss hakkasi narkkarirokkarin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Moss on hakannut entisen poikaystävänsä, narkkarirokkari Pete Dohertyn. Moss raivostui Dohertylle siksi, että tämä oli ruiskuttanut verta MTV-musiikkikanavan kameran ja kameramiehen päälle viime viikolla Berliinissä.

Kate ripitti ex-miestään jo matkalla kotiinsa, mutta päästyään perille St John´s Woodin asunnolleen Moss alkoi potkia ja lyödä Dohertyä keskellä katua. Viiden maissa iltapäivällä tapauksella oli runsaasti silminnäkijöitä.

– Hän pieksi minut kunnolla, koska oli vihainen siitä veren suihkuttamisesta. Hän kävi päälleni lyöden ja potkien. En voinut lyödä takaisin, koska olen mies. Olen kunnossa, mutta satutin sormeni, Doherty vikisi Contactmusic.comin mukaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat