Britney Spears paljastelee runossaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsin verkkosivuilla on julkaistu agressiivissävytteisen runo, jossa puhuutaan ”manipulaatiosta” ja ”isän synnistä”. Runossa kerrotaan mahdollisesti Britneyn avioliitosta ja erityisesti hänen aviomiehestään Kevin Federlinestä.

– No more chains/ That you gave me/ Enough of pain/ Manipulation is the key, Britney runoili. Loppuosa runosta näytti seuraavalta:

”They screw it in/ Because you’re naive/You come to me now/ Why do you bother?/ Remember the Bible/ The sins of the father/ What you do/ You pass down/ No wonder why/ I lost my crown/ You don’t see me now/ You ask yourself why my crown is back/ And it’s way too high/ For you to be in my presence/ Especially my son/ You should bow down/ I’ve only just begun.”

Britneyn taustavoimat ovat kiistäneet runon olevan Britneyn kynästä ja se poistettiin verkkosivuilta nopeasti kohun noustua.

Mikäli runo on tosiaan Britneyn, eikä esimerkiksi hakkerin sivuille lisäämä, uskotaan sen olevan avoin viesti faneille siitä, että hän on ottamassa elämänsä omiin käsiinsä ja edessä on mahdollisesti avioero.