Poptähti K-Maro on menestyvä pörssihai

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara.fi tavoitti Femme Like U -hitillään tunnetuksi tulleen K-Maron puhelimitse Ranskasta. Million Dollar Boy -nimisen albumin julkaisseella tähdellä on pop-uransa lisäksi laaja yritysrypäs, johon kuuluu muiden muassa oma vaatemerkki, ravintoloita ja sijoitustoimistaa.

Artistiura ja levyttäminen ovat siis vain yksi osa hänen pienimuotoista imperiumiaan.

-Yritän pitää itseni kiireisenä. Minulla on erilaisia bisneksiä, kuten Balbec -niminen vaatemallisto, jota ei vielä saa Suomesta. Pidän myös ravintoloista, joten minulla on myös pari omaa ravintolaa.

K-Maro on aktiivinen myös osakemarkkinoilla. Hän lupautui antamaan Stara.fi:n lukijoille kuumat vinkit tämän hetken parhaista sijoituskohteista.

– Metalliyhtiöt ovat hyvä hankinta juuri nyt. Myös kaikki yritykset, joilla on tekemistä lentokonetuotannon kanssa, koska seuraavan kahden vuoden aikana rakennetaan ennätysmäärä lentokoneita, K-Maro vihjaa.

Stara antoi K-Marolle tiukan tehtävän, jossa hänen tuli valita lähitulevaisuuden tuottoisin pörssiyhtiö neljästä vaihtoehdosta; General Motors, Google, Nokia ja Motorola.

– Valitsisin General Motorsin, koska uskon ihmisten tarvitsevan seuraavien vuosien aikana paljon uusia autoja. Se on todella suuri yritys, jolla on laaja valikoima myös muita menestyksekkäitä tuotteita. Nokia olisi myös hyvä valinta.

Lue koko K-Maron haastattelu tai kuuntele haastattelu podcastina.