Fergie tulehdutti Beckhamien välit

Viihdeuutiset · Stara.fi

David ja Victoria Beckhamin järjestämät massiivisen World Cup -juhlat ovat tulehduttaneet Victoria Beckhamin ja Yorkin herttuattaren Sarah Fergusonin välit. Victoria suuttui, kun Fergie flirttaili avoimesti hänen aviomiehensä David Beckhamin kanssa.

Entinen Spice Girls-yhtyeen laulaja oli jo valmiiksi pahalla päällä, kun sade häiritsi jättimäisen julkkisjuhlan tunnelmaa. Lopullisesti Victorian ilta oli pilalla, kun Yorkin herttuatar alkoi flirttailla Davidin kanssa muutaman ilmaisen shampanjalasillisen jälkeen.

Fergie teki parhaansa, jotta hän olisi tehnyt vaikutuksen jalkapallotähteen. Tanssilattialla hieman huppelissa ollut Sarah teki Beyonce-tyylisiä tanssiliikkeitä. Myös hänen oman tyttärensä prinsessa Beatrice oli vaivautunut äitinsä käytöksestä, Daily Mail-lehti kertoo.