Tarot syrjäytti Lordin singlelistalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Euroviisuvoiton myötä uudelleen singlelistan ykköseksi singahtanut Lordin voittokappale Hard Rock Hallelujah on joutunut antamaan tilaa Tarot -yhtyeen You -singlelle, joka nousi tällä viikolla suoraan singlelistan kärkeen.

Lordin julkaisu on viihtynyt singlelistalla jo 12 viikkoa ja ykkösenä se on nähty kahtena viikkona. Pari kuukautta sitten single putosi hetkeksi pois listalta, kunnes viisuhuuma nosti sen jälleen kärkikamppailuihin.

Kolmantena singlelistalla on uusi tulokas Teräsbetonin Älä mene metsään. Viiden kärkeen nousee uutena myös Machomanin single Wookie, Wookie.

Tarot-yhtyeen perustivat Hietalan veljekset jo 80-luvun alkupuolella. Alunperin yhtye tunnettiin tosin nimellä Purgatory, mutta levytyssopimuksen myötä nimeksi tuli Tarot. Yhtyeen basisti-vokalisti Marco Hietala tunnetaan nykyisin myös Nightwish -yhtyeen basistina.

Seuraavan kerran yhtye nousee lauteille 17. kesäkuuta Vantaan Myötätuulirockissa. Juhannuksena Tarot nähdään Nummirockissa ja Joensuun Juhannuksessa.