Jennifer Aniston pelkää lentämistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Frendit -televisiosarjasta suursuosioon noussut näyttelijä Jennifer Aniston pelkää nykyisin lentämistä, mikä on kuitenkin välttämätön liikkumisen muoto Yhdysvalloissa. Anistonin lentopelko sai alkunsa hänen jouduttuaan pienkoneella myrskyyn matkalla New York Cityyn.

– Minulla on ollut yksi todella kauhea lento, jossa jouduimme myrskyyn. Se oli lento Torontosta New Yorkiin, joka on normaalisti vain tunnin lento, mutta silloin se kesti kaksi tuntia, Aniston kertoi.

– Meidän ei olisi pitänyt olla lainkaan ilmassa. Näin maata aika ajoin lennon aikana ja pyysin, että: ”Laskeudutaan, laske lentokone kiitoradalle!” Se todella pelotti minua, koska en ymmärrä kuinka lentokoneet pääsevät niin ylös, vaikka olen kuullut kaiken aerodynamiikasta.

Jennifer yrittää tänä kesänä päästä eroon lentopelostaan matkustamalla Kreikkaan tapaamaan perhettään.