Duudsonit-televisiosarja 15 maahan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Extreme Duudsoneiden kahdeksanosaisen englanninkielisen The Dudesons TV-show -ohjelman esitysoikeudet on myyty kesäkuun alkuun mennessä kaikkiaan 15 eri maahan ympäri maailman.

Suomalainen hulluus tulee tutuksi television katsojille ainakin seuraavissa maissa: Yhdysvallat, Kanada, Australia, Uusi-Seelanti, Korea, Belgia, Italia, Sveitsi, Espanja, Andorra, Portugalia, Ruotsi, Tanska, Norja ja Suomi. Sarja on jo esitetty Australiassa, ohjelmaa esitetään parhaillaan Ruotsissa.

Dudesons TV-shown maailmanlaajuisesta myynnistä vastaavan brittiläisen Target Entertainmnentin mukaan kysyntä on ylittänyt odotukset ja kauppoja on vahvistumassa parhaillaan lisää, muun muassa Iso-Britanniaan.

Yhdysvalloissa The Dudesons TV-Show:n ensimmäinen jakso nähdään SpikeTV:llä 6. heinäkuuta. Warner Rhinon julkaiseman The Dudesons Movie DVD:n julkaisu Yhdysvalloissa 11. heinäkuuta. Duudsonien Jukka, Jarppi ja Jarno promotoivat parhaillaan tulevia julkaisuja Yhdysvalloissa.

– Amerikkalaisten on heleppo olla meidän kans ku ne saa olla just niinku me sanotaan, kommentoi Los Angelesista tavoitettu Jukka Hilden.

Media on ottanut Duudsonit mukavasti vastaan. FHM-lehti kirjoittaa heinäkuun numerossaan suomalaisista kuuden sivun artikkelin. Myös toinen nuorten miesten suosima lifestylelehti Maxim ennakoi kesäkuun numerossaan Dudesonseille jättimenestystä Yhdysvalloissa.