Vuoden ykköshitti oli jäädä tekemättä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittien singlelistaa tänä vuonna ennätystahtiin dominoinut Gnarls Barkley oli jäädä ilman megahittiään. Superhitiksi noussut Crazy -kappale oli nimittäin myynnissä ja sitä kautta jo päätymässä jollekin toiselle artistille.

Yhtyeen tuottaja Danger Mouse, oikealta nimeltään Brian Burton, yritti kaupata tulevaa hittiä useille muille artisteille ja levy-yhtiöille, mutta onneksi hän ei saanut kappaletta kaupaksi. Lopulta tuo hitin raakile päätyi Gnarls Barkley -yhtyeen keulahahmo Cee-Lon korviin.

– Soitin muutamille ihmisille kappaletta, josta tuli myöhemmin Crazy, ennen kuin soitin sen ensimmäisen kerran Cee-Lolle. Jos joku muu olisi ennen häntä sanonut haluavansa kappaleen, ei Crazy -hittiä olisi koskaan syntynyt. Onneksi he eivät olleet kiinnostuneita ja olenkin onnellinen, että kukaan muu ei saanut kappaletta, hän kertoi Daily Star -lehdelle.