Coldplay-tähti pudotettiin levyltä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittirockin supertähti, Coldplay-yhtyeen keulahahmo Chris Martin, on joutunut kärsimään nöyryytyksen, kun hänen vierailunsa pudotettiin tylysti pois Nelly Furtadon uudelta Loose -albumilta.

Kyseessä oli All Good Things -niminen kappale, jossa Martin ja Furtado duetoivat yhdessä. Tuottajat päättivät kuitenkin jättää kappaleen viime hetkellä pois albumilta. Syytä vierailun poistamiseen ei ensin kerrottu, mutta nyt on selvinnyt, että syynä oli brittirokkarin liian ”melankolinen” ja ”rock” ääni, jota hänen levy-yhtiönsä ei halunnut Furtadon levylle.

– Chrisin levy-yhtiö ei halunnut hänen äänensä kuulostavan niin rokilta, joten emme voineet käyttää kappaletta, hiphop-artisti Nelly kertoi.

Kyseinen All Good Things kappale löytyy kyllä ensi viikolla julkaistavalta albumilta, mutta siinä kuullaan Chris Martinin sijaan Nellyn vokaalit.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun Chris Martinin vierailu on pudotettu albumilta. Aiemmin hän oli mukana The Streets -yhtyeen Dry Your Eyes -kappaleessa, mutta levy-yhtiö ei halunnut Martinin laulavan kyseistä kappaletta, joten vierailu jätettiin julkaisematta.