David Beckhamin rap-unelma murskattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapalloilija David Beckham on joutunut unohtamaan pitkään haaveilemansa hiphop-artistin uran, kun Britannian jalkapalloliitto ei tukenut hänen kappalettaan joukkueen tunnusmusiikiksi jalkapallon maailmancupissa.

Real Madridissa nykyisin palloileva tähti suunnitteli rappaavansa New Order -yhtyeen vuonna 1990 tekemän jalkapallon maailmancupin World In Motion -kisakappaleen uuden version. Kappaletta oli tarkoitus soittaa muun muassa Japanissa ja Etelä-Koreassa, mutta jalkapalloliitto valitsi kisakappaleeksi Ant & Decin esittämän We’re On The Ball -biisin.

New Orderin keulahahmo Pete Hook on kertonut, että kyseinen kappale tullaan kuitenkin julkaisemaan tulevaisuudessa David Beckhamin rap-osuudella varustettuna. Kappaleen alkuperäisen rapin esittää John Barnes.