Antti Tuisku vaihtoi konemusiikkiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kisasta suureen suosioon noussut poptähti Antti Tuisku on muuttanut musiikkityyliään radikaalisti. Hänen uusi Sekaisin -singlensä on pehmoisen r&b-materiaalin sijaan puhdasta dancemusiikkia.

Kappaleen danceteema toistuu myös singlen remix-versioissa, jotka tarjoavat vielä tiukempaa tanssikamaa. Club Mix -versiosta vastaa Heikki Liimatainen, joka tunnetaan Jaakko ”JS16” Salovaaran aisaparina esimerkiksi Dallas Superstars -yhtyeestä.

Uuden tyyylin takaa löytyy tamperelainen tuottajakaksikko Joonas Hahmo ja Markus Syrjänen. Syrjänen tunnetaan laajasti dj-urastaan ja Hahmo on puolestaan työstänyt aiemmin muiden muassa Magellan Project ja Avanto -musiikkiprojekteja.

Tuiskun radikaali tyylin muutos näkyy myös uuden kappaleen kertosäkeen lyriikoissa: ”Aivan niin kuin oisin mennyt biitistä sekaisin, tänä yönä voisin loputtomiin tanssii…” Kappaleen on sanoittanut Ronja.

Single julkaistaan virallisesti 21. kesäkuuta, mutta se on Stara.fi:n ennakkoarvostelussa perjantaina aamulla.