Spice Girls julkaisee uutta musiikkia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kaikkien aikojen menestyksekkäimpiin tyttöbändeihin lukeutuva Spice Girls tekee jälleen paluuta. Vuonna 1998 Helsingin keikan jälkeen hajonnut yhtye on jenkkitietojen mukaan yllättäen kokonaisuudessaan uuden kappaleen takana.

Victoria ”Posh Spice” Beckham, Geri ”Ginger Spice” Halliwell, Melanie ”Sporty Spice” Chrisholm, Melanie ”Scary Spice” Brown ja Emma ”Baby Spice” Bunton ovat siis jälleen yhdessä. Yhtye julkaisee paluusinglensä ensimmäisen hittinsä kymmenvuotisjuhlan kunniaksi. Woman -niminen uusi single on jo valmis.

Juhlasingle julkaistaan heinäkuussa, jolloin tulee kuluneeksi kymmenen vuotta yhtyeen Wannabe -megahitin julkaisusta. Kappale nousi lukuisten maiden listaykköseksi ja nosti samalla tyttöviisikon aikansa maailman suosituimmaksi yhtyeeksi.

Spaissarit suunnittelevat samalla myös paluukiertuetta ja tulevat julkaisemaan mahdollisesti myös muita uusia kappaleita, jos Woman -singlestä tulee hitti. Mitään varmuutta esimerkiksi uudesta albumista ei kuitenkaan vielä ole.

Yhtyeen paluusta on huhuttu jo viime vuoden lopulta saakka, mutta tähän saakka esimerkiksi Melanie Brownin mukana olo on ollut suuri kysymysmerkki. Yhtyeen piti tehdä massiivinen paluukeikka taannoisessa Live 8 -tapahtumassa, mutta perui keikkansa ennen konserttia.