Antti Jokinen ohjasi Tiziano Ferron musiikkivideon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen ohjaaja Antti Jokinen on ohjannut italialaisen poptähti Tiziano Ferron uusimman musiikkivideon kappaleesta Stop! Dimentica. Kappale on ensimmäinen singlelohkaisu Ferron syyskuussa julkaistavalta Nessuno é Solo -albumilta.

80-luvun tyylinen kappale on parhaillaan Italian singlelistan ykkösenä. 26-vuotias Tiziano Ferro on saavuttanut nuoresta iästään huolimatta suuren suosion, ja hänen italiankielisiä levyjään on myyty yhteensä 3,5 miljoonaa kappaletta.

Tällä hetkellä Lontoossa asuva Tiziano Ferro nousi maailman hittilistoille vuonna 2001 julkaistulla espanjankielisellä Perdono -hitillään. Kappale oli uusi versio italiankielisestä Xdono -kappaleesta. Kyseisen hitin sisältänyt esikoisalbumi myi kultaa ja platinaa ympäri maailmaa.