X-Men laajenee neljäksi uudeksi elokuvaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin Suomessakin toisen jatko-osan valkokankaalle tuonut X-Men -leffasarja kasvaa entisestään, vaikka sarjan viimeinen osa onkin nimeltään Viimeinen kohtaaminen. Sarjakuvaan perustuvalla tarinalla tullaan nimittäin vielä rahastamaan useiden elokuvien puitteissa.

Tuottajat suunnittelevat parhaillaan laajentavansa trilogiaa peräti neljällä niin sanotulla spin-off -elokuvalla, jotka kaikki perustuvat X-Men -tarinaan. Leffojen päätähdet saavat omat elokuvansa, kun Hugh ”Wolverine” Jackman on kiinnitetty Wolverine -nimiseen elokuvaan ja Ian ”Magneto” McKellen roolihahmonsa mukaan nimettyyn Magneto -elokuvaan.

Molempien elokuvien kuvaukset alkavat ensi vuonna. Lisäksi suunnitteilla on oma elokuva mutanttikoulua käyville lapsille ja seksikkäälle mutanttitelepaatikko Emma Frost -hahmolle, joka on sarjakuvan vakiokalustoa, mutta ei ole ollut mukana X-Men -leffoissa.