Disco Ensemblelle maailmanlaajuinen sopimus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disco Ensemble ja Fullsteam Records ovat allekirjoittaneet Universal Musicin kanssa Suomea lukuunottamatta koko maailmaa koskevan lisenssi- ja levytyssopimuksen.

Yli puoli vuotta kestäneet neuvottelut saatiin päätökseen alkukeväästä 2006 Universalin Saksan yksikön kanssa.Yhtiö on tuttu suomalaisille musiikkialan ihmisille muun muassa The Rasmuksen ja Rammsteinin menetystarinoiden taustalta.

Yhtyeen viime vuonna julkaistusta First Aid Kit -albumista koostetaan uusi versio, joka julkaistaan Keski-Euroopassa 18. elokuuta 2006. Levyn ensimmäinen single, uudelleenäänitetty Black Euro, julkaistaan 4. elokuuta.

Iso-Britannian hyökkäyksen Disco Ensemble aloitti toukokuussa seitsemän keikan minikiertueella, ja Fullsteam Recordsin julkaisema seiskatuumainen vinyylisingle We Might Fall Apart -biisistä ilmestyy saarivaltiossa 3. heinäkuuta 2006. Vinyyli julkaistaan samaan aikaan myös Suomessa.

Suomessa Disco Ensemblen voi nähdä lähikuukausina ainostaan Ruisrockissa, Ankkarockissa sekä RMJ:ssa. Seuraavaa studioalbumia suunnitellaan julkaistavaksi vuonna 2007.