Korn perui Provinssirockin keikkansa. Laulaja kuolemanvaarassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu jenkkiyhtye Korn on Stara.fi:n luotettavista lähteistä saamien tietojen mukaan perunut ensi viikonlopuksi kaavaillun Seinäjoen Provinssirockin keikkansa. Provinssirock tai levy-yhtiö ei ole kuitenkaan vielä ilmoittanut peruuntumisesta.

Saamiemme tietojen mukaan yhtye on perunut Provinssirockin lisäksi keikkansa myös Saksassa, Ranskassa, Belgiassa, Itävallassa ja Sveitsissä. Yhtye on perunut kaikki kuusi viimeistä Euroopan kiertueen keikkaansa yhtyeen keulahahmo Jonathan Davisin verisairauden takia.

Yhtyeen vokalisti Jonathan Davis joutui sairaalahoitoon Lontoossa viime perjantaina, kun selvisi, että hän sairastaa vakavaa veritulehdusta, joka estää verta hyytymästä, koska luuydin ei tuota uusia soluja.

– Aloin pari viikkoa sitten saamaan näitä outoja mustelmia ympäri vartaloani. Sitten aloin tuntea oloni todella heikoksi keikkojen jälkeen ja menin lääkäriin perjantaina. Hän otti verikokeita ja tulosten selvittyä he kiidättivät minut sairaalaan, Davis kertoi.

– Sairaalassa selvisi, että minulla on allergiasta johtuva veritulehdus, jonka takia veriarvoni olivat todella heikot. Jos olisin jatkanut headbangaamista keikoilla, olisin voinut saada aivovaurion ja kuolla kesken keikan.

Nyt lääkärit ovat määränneet Jonathan Davisin muutaman viikon sairauslomalle, joten loput Euroopan keikat peruuntuvat. Yhtye suunnittelee kuitenkin palaavansa Eurooppaan heti kun tilanne sen sallii. Yhtye ei ole vielä perunut 30 keikan jenkkikiertuettaaan, joka alkaa 27. heinäkuuta.

Provinssirockin tai levy-yhtiön virallista tiedotetta keikan peruuntumisesta odotetaan vielä tiistain aikana.

PÄIVITYS KLO 09.40

Levy-yhtiö vahvisti lehdistötiedotteella Stara.fi:n tiedot Korn-yhtyeen keikkojen peruuntumisesta.