Coheed And Cambrian Provinssin keikka vaakalaudalla?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoen Provinssirockiin lauantaiksi kiinnitetty jenkkiyhtye Coheed And Cambria on joutunut perumaan jo useita esiintymisiään ”sairaustapauksen” vuoksi. Vain muutama päivä sitten Korn perui Provinssirockin keikkansa vokalistin sairastuttua ja nyt jo toisen Provinssi-esiintyjän keikka on mahdollisesti vaarassa peruuntua syystä, jonka ainakin virallisesti väitetään olevan ”sairastapaus”.

Coheed And Cambria perui jo aiemmin tämän viikon Espanjan ja Saksan keikkansa sekä ensi maanantain ja tiistain keikkansa Hollannissa. Yhtyeen on tarkoitus esiintyä keikkakalenterinsa mukaan tänään iltapäivällä Ruotsin Hultsfredissa, eikä kyseistä keikkaa ole ainakaan vielä peruttu. Ilmoitusta Suomen keikan peruuntumisesta ei ole myöskään annettu, vaikka ensi viikon keikkoja on jo peruttu.

Coheed And Cambria -yhtyeen on siis tarkoitus esiintyä Seinäjoen Provinssirockin isolla telttalavalla lauantaina kello 18.30. Useiden keikkojen peruuntumiset ovat aiheuttaneet kuitenkin vahvoja epäilyjä yhtyeen koko kiertueen peruuntumisesta, ja jopa yhtyeen hajoamisesta.

Co&Ca on Yhdysvaltalainen progressiivista rockia soittava yhtye, joka on julkaissut urallaan kolme studioalbumia. Yhtyeen levytykset ovat erikoisia siinä mielessä, että ne ovat kaikki osa samaa tarinaa. Näin albumit ovat saman tarinan jatko-osia. Yhtye on ollut viime aikoina kovassa nosteessa ja samalla valloittanut muun muassa rock-lehtien kansia.

Tänä iltana Hultsfredissa Coheed And Cambrian kanssa samalla lavalla esiintyy myös suomalainen Disco Ensemble. Muista suomalaisista tapahtumassa nähdään myös ainakin HIM ja Lordi.