Valvomo : Mikä kesä?

Singlet · Stara.fi

Valvomon singlelohkaisu Mikä kesä? on kovasti ottamassa itselleen tämän kesän virallisen kesäbiisin titteliä, mutta ei ole siinä ainakaan vielä onnistunut.

Letkeä kesäbiisi toimii kyllä mukavasti aurinkoisella kelillä chillaillessa, mutta ärsytyskynnys tulee tässä kappaleessa selvästi nopeammin täyteen kuin esimerkiksi Martti Vainaan ja kumppaneiden viime kesän virallisessa Pelimies -kesähitissä.

Rocka Merilahden tuottama kappale toimii soundiensa puolesta mukavasti, mutta vokaalien melodia ja junnaava laulutyyli ei sytytä. Lisäksi lopputulos on monotoninen rallatus sen sijaan, että siinä olisi ollut enemmänkin tapahtumia. Kappaleen koukku on kuitenkin selvästi havaittavissa ja tätä kansan voisi kuvitella hoilaavan festareilla parin promillen laitamyötäisessä aamun pikkutunneilla.

Staran pikaisen dj-galllupin mukaan Mikä kesä? -kappaleesta ei ole viralliseksi kesähitiksi, mutta lopulta kansa kuitenkin valitsee suosikkinsa ja dj soittaa mitä kansa vaatii.

Singleltä löytyy myös Minkä tähden? -kappale, joka menee lyriikoiltaan selkeästi poliittiselle puolelle. Lisäksi mukana on Mikä kesä? -kappaleesta normaaliversiotakin letkeämpi Auringonpistos miks? -versio.

Pisteet 3/5