Brookers on nettivideoiden ensimmäinen supertähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pian on aika unohtaa Idols- ja Popstars -kilpailut, sillä tulemme jatkossa saamaan internetin kautta maailmanlaajuisia ”idoleita”. Ensimmäinen maailmanlaajuinen internetvideoiden supertähti on yhdysvaltalainen 20-vuotias Brookers, oikealta nimeltään Brooke Brodack.

Massachusettsista kotoisin oleva energiapakkaus on videoinut itsensä varsinkin amerikkalaisen nettiyleisön sydämiin hellyttävillä ja vauhdikkailla videoillaan, jotka ovat saaneet useita miljoonia katsojia ympäri maailmaa.

Brookersin menestystarina alkoi taannoin Numa Numa -parodiavideosta (O-Zonen hitti Dragostea Din Tei), joka päätyi pian suositun Carson Dalyn televisio-ohjelmaan, koska Daly piti näkemästään.

Carson Daly solmi uuden tähden kanssa sopimuksen, jonka jälkeen Brookersista on tullut ensimmäinen internetin kautta julkisuuteen noussut supertähti. Brookersin uraa on sittemmin käsitelty lukuisissa televisio-ohjelmissa ja viihdelehdissä. Nykyisin vauhdikas neiti tuottaa sisältöä internetin lisäksi myös mobiililaitteisiin ja televisioon. Seuraavaksi suunnitteilla on netissä ja mobiilissa julkaistava ”televisiosarja”, joka sisältää episodien sijaan tietenkin webisodeja.

Aiemmin on nähty toki muitakin nettitähtiä, mutta yksikään heistä ei ole saanut näin suurta suosiota eri medioissa. Brookersin tunnelmia hänen saavuttamastaan menestyksestä voi katsoa tästä ja kaikki Brookersin videot tästä.