Kymppilinja : Kiitos, anteeks, näkemiin

Singlet · Stara.fi

Kymppilinja on uusi suomenkielinen hiphop-ryhmä, jonka muodostaa helsinkiläisnelikko Msee, Cebaste, Raplhe ja Lebast. Greatest Bits -kisan voittaneen yhtyeen esikoissingle Kiitos, anteeks, näkemiin yllättää erittäin positiivisesti.

Kymppilinjan kevyt, melankolisen tunnelmallinen soundi toimii singlen nimibiisissä kuin sata jänistä junan vessassa. Toisessa säkeistössä riimittelevän vokalistin ääni on vähintään samalla tasolla. Kertosäkeen vokaalit kuulostavat puolestaan makuuhuoneessa äänitetyltä mullikuorolta ja niistä puuttuu oikeanlainen henki. Kontrasti säkeistöjen vokaaleihin on liian suuri.

Singlen kakkosbiisi Kauas kaikesta groovaa vauhdikkaammin ja kappaleen melodia toimii hienosti. Fiilis on kärjistetysti Fintelligens vs. Urbaanilegenda, mutta se on pelkkää positiivista. Feattaamassa kuullaan Tiia. Todella toimiva kesäviisu tämäkin.

Tämä lohkaisu antaa odottaa paljon yhtyeen myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta Kaupunkilapset -esikoisalbumilta. Tätä tahtoo kuulla lisää!

Pisteet 4/5