Provinssirock alkoi vauhdikkaasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoen Törnävänsaaressa jurähti eilen käyntiin yksi kesän suurimmista musiikkitapahtumista, kun Provinssirockin käynnistivät Kwan ja Stam1na. Perjantain ohjelmisto tarjosi lämpimässä säässä juhlineelle festarikansalle ”kevyeltä osastolta” myös yhtyeet PMMP ja Lauri Tähkä ja Elonkerjuu.

Avausillan pääesiintyjinä nähtiin Alice In Chains, Within Temptation ja The Ark. Perjantaina paikalla oli arviolta noin 20.000 rockin ystävää.

Esiintymisensä peruuneen Korn -yhtyeen poisjäänti on aiheuttanut jonkin verran myös lippujen peruutuksia, mutta tilalle lyhyellä varoitusajalla saatu In Flames on saanut puolestaan liikkeelle uusia ihmisiä. Niin ikään peruuntuneen Coheed And Cambrian tilalla esiintyy multi-instrumentalisti John Cale yhtyeineen. Hän on työstänyt pitkällä urallaan musiikkia lukuisten tähtien kanssa.

Tänään lauantaina Provinssin lavoille nousevat muiden muassa Poets of the Fall, Tiktak, Apulanta, Don Johnson Big Band, Dame ja päivän pääesiintyjät Deftones ja HIM.