Jennifer Lopezin videovarkaille vankeutta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toinen miehistä, jotka yrittivät huijata latinotähti Jennifer Lopezia maksamaan miljoona dollaria hänen anastetusta häävideostaan, tunnusti keskiviikkona syyllistyneensä kiristykseen. Maksimirangaistus rikoksesta on kolme vuotta vankeutta.

Kyseisen häävideon sisältänyt kannettava tietokone oli Lopezin miehen, Marc Anthonyn, Cadillac Escalade -kaupunkimaasturissa, kun se varastettiin New Jerseyssä lokakuussa 2004.

31-vuotias Tito Moses myönsi keskiviikkona oikeudessa yrittäneensä saada miljoonan dollarin lunnaat videosta Lopezilta ja hänen mieheltään. Huijauksessa käytettiin miestä, jonka he luulivat työskentelevän julkkisparille.

Kyseinen mies sattui kuitenkin olemaan siviiliasuinen poliisi, joka pidätti Moseksen ja hänen rikostoverinsa, kun he näyttäytyivät Joulukuussa saadakseen lunnaat.