Katie Holmesin alastonkohtaus nähdään sittenkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Katie Holmes tullaan näkemään valkokankaalla rohkeassa seksikohtauksessa, vaikka kohtaus oli leikattu pois Thank You For Not Smoking -elokuvan ennakkoversiosta, joka nähtiin taannoin Sundance Festivalilla.

Elokuvassa Holmes näyttelee tutkivaa journalistia, joka päätyy sänkyyn tupakka-alan lobbaajan kanssa. Lobbaajaa näyttelee Aaron Eckhart.

Kohtaus puuttui elokuvan ennakkoversiosta, ja se antoi pontta väitteille, joiden mukaan Holmesin elämänkumppani Tom Cruise olisi pyytänyt kohtauksen poistamista. Rohkea pätkä nähtiin kuitenkin Toronto Film Festivalin versiossa viime vuonna.

Leffan tuotantoyhtiö Foxin edustajan mukaan kohtausta ei ole koskaan ollut tarkoitus poistaa elokuvasta ja se tullaan näkemään julkaistavassa versiossa. Yhtiö ”tutkii” miksi kohtaus oli poistettu ennakkoversiosta.