Big Brother-tähti pääsi vankilasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

80-luvulla menestyneestä Dead Or Alive -yhtyeestä tuttu brittiartisti Pete Burns on päässyt vapaaksi vankilasta. Entisen rakastajansa Jason Petersin ahdistelusta huhtikuussa kiven sisään joutunut 46-vuotias poppari pääsi vapaaksi takuusummaa vastaan.

Hän joutuu ilmoittautumaan asian seuraavaan käsittelyyn Southwarkin kuninkaalliseen tuomioistuimeen ensi kuussa.

Kasaripoppari nousi taannoin uudelleen supertähdeksi Britanniassa osallistuttuaan julkkisten Big Brother -kilpailuun ja sijoittumalla kisassa viidenneksi. Burns aiheutti kisan aikana hämmennystä väittämällä erään takkinsa olevan aitoa gorillannahkaa, jolloin poliisi haki takin tarkempiin tutkimuksiin.

Myöhemmin selvisi, että takki ei ollut tehty kielletystä gorillannahasta, vaan toisen kielletyn apinalajin nahasta. Nahat oli kuitenkin tuotu maahan ennen niiden käytön kieltämistä, joten poppari selvisi ilman tuomiota. Hän oli ehtinyt kuitenkin jo suututtaa eläinaktivistit takillaan.