Pamela Anderson kerää rahaa alastomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch -suosikkisarjasta maailmanlaajuiseen suosioon noussut povipommi Pamela Anderson on suostunut riisumaan vaatteensa kerätäkseen rahaa hyväntekeväisyyteen.

Anderson nähdään alastomana muotisuunnittelija Stella McCartneyn Lontoossa sijaitsevan liikkeen näyteikkunassa. Tempauksella kerätään varoja eläinten puolesta kampanjoivalle PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) -järjestölle ja sen on samalla tarkoitus toimia turkisten vastaisena mielenilmauksena.

– Pamela tuntee vetoa juuri tällaisiin asioihin. Hän haluaa tukea Stellan varainkeruuta PETA:lle ja siksi hän on valmis poseeraamaan alasti ikkunassa. Kymmenen minuuttia kestävässä esityksessä on mukana myös muita näyttelijöitä, Andersonin ystävä kertoi Daily Star -lehdelle.

Uusimmat