Janet Jackson ”laihdutti” plastiikkakirurgialla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Janet Jackson on ollut viime aikoina paljon esillä hänen uskomattoman nopean ja massiivisen painonpudotuksensa takia. Tähti itse väittää, että kymmenet kilot putosivat perinteisin keinoin.

Nyt The Enquirer -lehti väittää, että Jacksonin perheen sisältä on vihjattu tähden käyttäneen myös rasvaimua.

– Janetin mukaan hän on laihduttanut vain dieetillä ja kuntoilulla. Hän on kuitenkin ollut myös rasvaimussa, ja hän tekee sen ennen jokaista kiertuettaan. Kuka tahansa lääkäri voi todeta, että tuollainen painonpudotus ei ole mahdollista, lähde kertoi.

Lehden haastatteleman plastiikkakirurgi Steve Fallekin mukaan Janet Jakcsonin iho ei ole voinut mukautua US Weekly -lehden kannessa nähtyihin supermallin mittoihin näin nopeasti, vaan vatsan seudulla pitäisi roikkua ylimääräistä ihoa. Lisäksi hänen mukaansa Janetin ”pyykkilauta” on muokattu kauneusleikkauksella.