Hurriganes-yhtyeen tarinasta elokuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsinki-filmi tuottaa elokuvan suomalaisesta rock-musiikin kulmakivestä, Hurriganes-yhtyeestä. Elokuva kertoo Remu Aaltosen elämäntarinan köyhästä mustalaispojasta suosion huipulle, 1970-luvun puoliväliin.

Leffa tulee ensi-iltaan syksyllä 2007 ja sen ohjaa JP Siili. Hänen aikaisempia töitään ovat mm. tv-sarjat Juulian totuudet ja Rakastuin mä luuseriin sekä Hymypoika -elokuva. Ohjaajan lähtökohtana on kunnioitus Hurriganes -ilmiötä kohtaan.

– Olin poikasena Hurriganes-fani. Bändi oli kiehtovan jännittävä, arvaamaton, oudosti energinen ja tyylikäs. Ganes-elokuva on unelma, jota en osannut haaveilla, hän kertoo.

– Tekeillä on väkevä biisi, josta nauttimiseen ei tarvitse olla fani, sillä Hurriganesin alkuvaiheet ovat täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita – sekä loistavaa musiikkia.