Nicole Kidman naimisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Nicole Kidman ja hänen miesystävänsä Keith Urban avioituivat viikonloppuna Sydneyssä. Hääjuhla oli tuonut kirkon edustalle satoja faneja, jotka halusivat nähdä vilauksen upeasta morsiamesta ja tähtiä vilisevästä häävierasjoukosta.

Kidman saapui kirkkoon upealla Rolls-Royce -luksusautolla pienimuotoisessa poliisisaattueessa. Kymmenet julkkikset saapuivat paikalle minibusseilla ja loistoautoilla. Paikalla olivat luonnollisesti myös Kidmanin ja Tom Cruisen yhteiset adoptiolapset, 13-vuotias Isabella ja 11-vuotias Connor.

Superjulkkikista häävieraina olivat muiden muassa mediamoguli Rupert Murdoch sekä näyttelijät Hugh Jackman, Naomi Watts ja Russell Crowe.

Tilaisuutta oli turvaamassa paikallisen poliisin lisäksi myös joukko turvamiehiä. Pariskunnan poistuessa kirkosta useat helikopterit seurasivat autosaattuessa Sydneyn läpi.