Axl Rose maksoi sakot – vapautettiin putkasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Guns’n’Roses -yhtyeen keulahahmo Axl Rose pidätettiin varhain tiistaiaamuna Tukholmassa sen jälkeen, kun hän oli käynyt hotellinsa turvamiehen kimppuun ja purrut tätä jalkaan. Lisäksi rokkari tuhosi Berns -hotellin irtaimistoa.

Ruotsin keikkansa jatkoilta pidätetty Rose vietti putkassa vajaan vuorokauden ja hänet päästettiin vapaaksi eilen illalla seitsemän aikaan. Rokkari päästettiin vapaaksi sen jälkeen, kun hän oli tunnustanut tekonsa. Hänet määrättiin maksamaan 40.000 kruunun sakot ja lisäksi 10.000 kruunun korvaukset puremalleen turvamiehelle.

Axl Rosea ei syytetä muista rikkeistä tai rikoksista, joten yhtye nähdään mitä ilmeisimmin suunnitelmien mukaisesti tänä iltana Oslossa. Yhtyeen kiertueella ei ole mukana tiedottajaa, eikä keikkajärjestäjä Ema Telstarin tiedottaja Catarina Oscarsson suostunut lainkaan kommentoimaan pidätystä.